Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS OCH ERBJUDANDE!

Hej älskade ni! Nu har jag fixat en sak till er som ni efterfrågat – nämligen erbjudande hos en riktigt duktig behandlare – hon heter Sadie Eliassi och finns på en av mina favviskliniker, Skin Agency. 

Det finns många sätt att förbättra sitt utseende, som med makeup, ansiktsbehandlingar, bra hudvård, injektionsbehandlingar och operationer. Även piercings och tatueringar är ju ett sätt att försköna. Det hade så klart varit bäst om man var helt 100% nöjd med hur man ser ut naturligt. Men personligen älskar jag att det finns behandlingar som kan hjälpa till att förbättra och justera. Man kan ju arbeta på många olika sätt och man kan få så fina och naturliga resultat med väldigt små medel – som till exempel att jobba på att få bort skuggor och förbättra asymmetri.

Något som är väldigt viktigt om man bestämt sig för att göra en injektionsbehandling, är att gå till någon som har rätt utbildning, teknik och estetiskt öga. Det finns tyvärr väldigt många oseriösa behandlare därute då regleringen idag är väldigt dålig, du kan faktiskt råka illa ut om du har otur.

Under alla mina år som skönhetsredaktör har jag kommit i kontakt med många duktiga behandlare och nu tänkte jag tala om Sadie som jag nämnde ovan, hon är nämligen i grunden utbildad till tandläkare(vilket är en perfekt utbildning om man ska arbeta med injektionsbehandlingar) och har arbetat med estetiska injektionsbehandlingar i 8år. Hon utbildar även på Inject Academy och sitter med i REBS(rådet för estetiska behandlingar i Sverige)som arbetar för att säkra skönhetsbranschen genom att utbilda och certifiera nya behandlare.

Jag tycker Sadie är grymt duktig och utöver det är hon väldigt härlig och trevlig! Till det jag skulle komma till haha, nu har jag i alla fall ordnat så alla nya kunder får 10% rabatt på alla injektionsbehandlingar hos henne fram till och med 30 juni 2018! Ni anger bara mitt namn vid bokning. Hon heter Smiledoctor.se på Instagram och ni kan hitta fler av hennes jobb här(klick!). 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!