Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ROSA FAVORITER

Puh vad varmt det är. Inte optimalt när man är förkyld – är så vimsig i huvudet och alldeles dåsig så ni får ha lite överseende om texten blir lite skum haha. Men det är bara att kämpa på! Imorgon ska jag gå in på redaktionen – har otroligt mycket jobb som jag måste ta tag i. Bävar bara för bussresan dit och hem, eller ska jag säga basturesan haha. Ngn mer än jag som blir galen på dom varma bussarna?! Anyways, sitter i alla fall och förbereder lite härliga inlägg inför imorgon, så ni får hålla utkik!

Nu till en helt annan sak…nämligen färgen rosa…vem älskar inte rosa haha? Framför allt den där pastelliga nyansen! Jag fick ett ryck och listade tre favoritprodukter i just färgen rosa. Skriver lite mer om dom nedan.

Kora Organics Balancing Rose Mist – är en underbar finfördelad mist som både återfuktar, skyddar, ger näring och jobbar på att minimera porstorleken. Hur bra? Perfekt kamrat i väskan eller framför datorn. Kostar 399 men hittade den på Bangerhead för 319 just nu, här(klick!). 

Glossier You Perfume Solid – är Glossiers underbara signaturdoft packad i en minibalm. Perfekt kompis i väskan för att bättra på under dagen. Älskar den här! Kostar 220 kr och finns att köpa här. 

Foreo UFO – som är en apparat som ger intensiv maskning på bara 90 sek. Jag har skrivit ett långt inlägg om den tidigare som ni kan läsa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!