Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UFO

God morgon! Alltså nu är det inte långt kvar innan vi åker, har en massa att fixa och en hel del jobb men sen bär det av. Wiiii!!!!! Ska så klart ta med kameran så ni får följa med på festligheterna.

Nu till en helt annan sak, den här söta lilla saken som Foreo nyligen lanserat. Det är verkligen ett helt nytt och modernt sätt att maska – på bara 90 sekunder!

En merge mellan den senaste tekniken och den koreanska sheet-mask trenden – man fäster helt enkelt en liten rund duk som dryper av ett serum och för den sedan över huden. Det själva apparaten gör är att avge värme, kyla, olika ljus samt vibrationer (eller vad märket själv kallar T-Sonic-pulseringar) för att försäkra att man får ut det mesta av varje maskbehandling.

Värmen ska slappna av, lugna och revitalisera och göra att de aktiva ingredienserna tränger ner i de djupaste hudlagerna.

Kylan ska fungera genom att lyfta och ge fasthet till huden, minska synligheten av porer och reducera svullnader.

Pulseringarna ska ge en lätt ansiktsmassage samtidigt som den boostar absorptionen av aktiva ingredienser och främjar mikroblodcirkulationen.

LED-ljusterapi med röda(främjar cellförnyelsen, ökar blodcirkulation förbättrar upptagandet av aktiva ingredienser), gröna(lugnar och stärker) och blåa(antibakteriellt, balanserar talgproduktion och förebygger infektioner) LED-ljus, ska skonsamt ger en mer ungdomlig hy.

Den är väldigt lätt att både ladda och använda och den är helt vattentät så du sköljer bara av den när du är färdig.

Just nu finns det två olika masker, en för morgonen och en för kvällen men det ska snart lanseras fler. Man har verkligen säkerställt att det inte går att använda några andra masker för man måste skanna in streckkoden på masken för att den ska starta – och som ni ser på bilderna nedan så startar man den genom att koppla den till mobilen.

Vad tycker jag då? Alltså, om alla påståenden stämmer så är det ju galet bra och effektivt. Att man kan genomgå sin maskrutin på bara 90 sekunder. Jag gillar ju ändå känslan av att ha en mask på ansiktet en stund och jag upplever att det ger en skönare känsla på huden. Den direkta effekten av den här är väl mer eller mindre som att ha applicerat ett återfuktande serum. Men som sagt, om det funkar så är det ju väldigt bra!

Själva apparaten, UFO, kostar 2795 kr(här, klick!) och maskerna kommer i paket om 7 och kostar 99kr(vilket är ett bra pris tycker jag)!

Vad tycker ni? Är det här något ni skulle investera i? 


Man fäster masken men en liten plastring. 

Sen startar man och kör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!