Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÄLLANDE LASER

Hej på er! Jag har fått väldigt mycket frågor gällande min laserbehandling jag gjort under ögonen, vilket så klart är väldigt roligt, så jag tänkte uppdatera er med hur det känns nu! Anledningen till att jag inte lagt upp något tidigare är att jag känner att det fortfarande håller på att läka, alltså att området är något rött, vilket syns extra mycket när jag tränat. Plus att man måste ge det ungefär 3 månader innan man ska se slutgiltiga resultat och då känns det bättre att vänta lite till med att ge ett ordentligt utlåtande.
Enligt Pyra brukar man behöva göra 1-2 behandlingar – beroende på vad man har för förutsättningar och hur man svarat på behandlingen – och det kan vara så att hon tycker att vi ska göra en till när jag kommer in på mitt återbesök.

Jag har skrivit en del om behandlingen här och men tänkte tillägga att fraktionerad laser är en bra behandling för åldrad eller solskadad hud och ger jättefina resultat på åldersfläckar, solfläckar, linjer, rynkor, hudbristningar, striae, ärr och acneärr. Man kan behandla hela ansiktet(inklusive ögonlock) men man kan även behandla hals, dekolletage och händer.

Enligt Pyra på Stureplanskliniken är det den mest kraftfulla och verksamma behandlingen man kan göra under ögonen.

Om ni har fler frågor så är ni så klart välkomna att ställa dom!:)


Här är dagen efter behandlingen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vad tyckte du om fraxel behandlingen? Jag har bokat en tid ska bli så spännande! hade det inte varit för ditt inlägg hade jag inte hittat behandlingen:)
  hoppas det funkar på mig:)

  Snälla susanne du får skriva om fler behandlingar och vilka man ska gå till:) speciellt läkare som Pyra:) och kanske skriva om fler erbjudande:) får inte tag på stureplanskliniken ringt flera gånger, men kan du inte ordna vår erbjudande till oss:)

  kramar på dig

  Sandra 2018-04-03 13:40:33
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej Sandra, Det är svårt att säga ännu, då det fortfarande läker och man ska vänta i 3-6 månader innan man ser slutgiltigt resultat. Men det ska vara den kraftfullaste behandlingen man kan göra där. Vad spännande! Du måste hålla mig uppdaterad:)

   Det ska jag göra, delar alltid med mig när jag gjort något nytt och ska se till att ordna fler erbjudanden på mina favvisställen:) Du kan alltid gå in på min kategori ”treatments” om du vill läsa om allt jag testat tidigare.:)

   Lycka till med dig behandling och stor kram!

   <3

   Susanne Barnekow 2018-04-05 14:49:20
   Svara
 • åhhhhhh belkyra:) önskar jag hade råd:(

  Lena 2018-04-02 13:39:48
  Svara
 • Hej Susanne

  Jag ville kola med dig ifall du testat Belkyra? Och ifall du har tips på vart jag ska gå ifall jag vill göra detta, en bra behandlare som är typ bäst:) hahah

  tack

  cicci 2018-03-30 16:32:16
  Svara
  • Svar på ciccis kommentar.

   Hej Cicci, Jag har inte testat det, ännu! Men Pyra på Stureplanskliniken utbildar inom hur man utför det så jag skulle gå till henne om du vill vara säker på att det blir bra – skulle nog våga säga att hon är bäst:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-03-31 13:56:14
   Svara
 • Hej fina

  gäller rabatten också ifall man vill behandla hela ansiktet? jag ringde men kom inte fram så tänkte kolla med dig?

  Sen vill jag även kolla med dig om du testat Belkyra:)

  Mona 2018-03-30 15:34:58
  Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Hej Mona,
   Nu har jag fått svar och det gäller endast under ögonen. Kram S 🙂

   Susanne Barnekow 2018-04-03 13:37:54
   Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Hej Mona! Jag tror att det bara är under ögonen men jag ska dubbelkolla med henne. Återkommer när jag fått svar! Har inte testat Belkyra ännu men kanske gör det snart:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-03-31 14:00:27
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    ifall du testar:) så berättar var:) och snälla kan du inte orda en rabatt, så himla dyrt, riktigt sjukt dyrt! kramar på dig trevlig påsk!

    Lina 2018-03-31 15:54:23
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

     Jag lovar! Ska försöka fixa nån bra deal:) Kram och trevlig påsk på dig med(lite sent) S

     Susanne Barnekow 2018-04-03 09:23:18
     Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!