Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATURDAY LOOK

Ja jag vet att jag är tråkig med min makeup haha. Det är ju alltid någon bronzig ögonskugga, när jag hittar mina favoriter är det sällan jag byter. Ska bli bättre på att variera mig! Men här får ni ändå en lista på det smink jag hade i lördags.

BAS
Long Wear Cushion Concealer från Isa Dora i nyansen Fair Blonde, här(klick!). 
Flytande foundation från Art Deco.
BareMinerals Gen Nude Powder Blush i nyansen Bellini Brunch, här(klick!).
Bronzer och Highlighter från Pür Minerals palette som jag skrivit om här. 

LÄPPAR
Läppenna från Face i nyansen Ebba, här(klick!).
Läppglans från Victoria Beckham X Estee Lauder.

ÖGONBRYN
Ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills, här(klick!). 

ÖGON
Ögonlocksprimer från Too Faced, här(klick!).
Mascara från By Terry finns att köpa här(adlink!).
Lösögonfransar från Ardell, Faux Minx i utförandet 811, kostar bara 99kr(!) och finns att köpa här(klick!).
Svar och vit kajalpenna från Dior.
Ögonskugga från Pür Minerals palette som jag skrivit om här. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vilken flytande foundation var det från Artdeco?

  Dyvecke 2018-03-20 15:43:58
  Svara
  • Svar på Dyveckes kommentar.

   Heej! Den heter Liquid Camouflage, full cover foundation:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-03-21 11:14:28
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Sorry störig fråga men vilken nyans har du på foundationen? Den ser silkeslen ut! Som att den inte lägger sig i porerna alls. Tror du denna funkar på känslig/acne hy? Har haft problem med att foundation lägger sig i ”gropar” i huden och liksom blänker så allt (ärr, porer) framträder istället för att täckas. Kram!

    Amanda 2018-03-26 15:37:01
    Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

     Hej Amanda, Inte alls störig fråga haha. Jag är osäker, det enda som står ärArt.No, 4910. Jag tror den skulle passa, den innehåller nämligen ingredienser som har lugnande och antibakteriella egenskaper och den innehåller ingen parfym. Jag älskar den här produkten och på mig lägger den sig inte i groparna utan jämnar bara ut och ger lagom med lyster. Men det är ju så svårt att säga – värt att testa kanske?:) Stor kram S

     Susanne Barnekow 2018-03-27 14:20:03
     Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!