Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRETTY PALETTE

Hej på er! Då var det måndag igen och idag sitter jag på redaktionen hela dagen – känner mig ändå utvilad efter en megalugn helg! Mina ögon känns så mycket bättre nu och svullnaden är borta och nästan all sårighet – ska visa fler bilder imorgon. Nu tänkte jag dock visa upp den här megafina paletten från Pür!

Den innehåller 12 olika ögonskuggor, en highlighter och en bronzer. Ögonskuggorna på övre raden är matta och resterade är skimrande – och jäklar vilken snygg effekt det blir! Jag har dragit alla skuggorna på min arm och visst är dom fina? Älskar highlightern också som har en perfekt nyans och ger riktigt bra skimmer. Att tillägga innehåller skuggorna ginseng, B vitamin och grönt te.

Jag tog bilderna igår så man kan se lite rester av min behandling om man tittar noga. Jag använde både matta och skimrande skuggor och mixade den matta röda med den skimrande röda och adderade lite guldiga toner. Så snyggt!

Det enda jag kan klaga på med den här paletten är det höga priset på 695kr, samt är att vissa av skuggorna(dom matta) dammar en del när man drar borsten igenom. Annars är den helt fantastisk!

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!