Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AFTER FRACTIONAL LASER

Idag är i princip all sårighet under mina ögon borta så nu är det bara att invänta att huden återhämtar sig helt – sen kommer resultaten förbättras under flera månaders tid. Men jag tänkte att jag kör en till uppdatering om några veckor – om ni är intresserade så klart?:) Här kommer i alla fall bilder som jag har tagit på förloppet dag för dag, alla är knäppta på morgonen förutom dag 4 då jag glömde och tog en på kvällen istället. Jag har verkligen försökt googla runt för att hitta bilder på förloppet efter en laserbehandling men hittade nästan ingenting – så tänker att det här kan vara bra för att få en uppfattning om hur läkningsprocessen faktiskt ser ut! Nu har jag ju behandlat området under ögonen, där huden är lite tunnare och känsligare än i resten av ansiktet, men konceptet är ju snarlikt.

Mitt andra inlägg från min laserbehandling hittar ni här(klick!) och här(klick!). 

 

DAG 4

DAG 5

DAG 6

DAG 7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • vad tycker du hittills om behandling, var det värt det:)
  och kan du inte snälla ordna så vi får ett erbjudande vi som också vill göra samma behandling?:)

  Cicci 2018-03-14 21:24:36
  Svara
  • Svar på Ciccis kommentar.

   Hej Cicci! Jag vet inte än, då det fortfarande inte är helt läkt och man ser förbättringar flera månader efter behandlingen. Men jag kommer uppdatera bloggen om hur det känns om några veckor:)
   Jag ska absolut kolla upp om jag kan ordna det:)
   Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-03-16 12:14:56
   Svara
 • vem ska man till på nordiska kliniken:)? vem gick du till där?

  Annelie 2018-03-14 12:20:04
  Svara
  • Svar på Annelies kommentar.

   Hej Anneli, Jag gick till Carolina Ryberg som är hudterapeut, hon är verkligen supergullig och duktig!:) x Susanne

   Susanne Barnekow 2018-03-16 12:21:44
   Svara
 • Hej fina människa:)

  Jag hoppas verkligen du svarar på min fråga:) helt desperat!
  Jag har länge velat göra något med min hud, då det är dags att ta tag i denna obalans i huden.
  Men det är ett hav av olika kliniker, personer som alla ska rekommendera!
  Jag vill gå till ETT ställe och få en plan! men även dem bäst liksom! Jag vill börja med dermapen och behöver någon som talar om för mig hur ofta/ vilka andra behandlingar vi kan göra osv! jag har varit inne på Nordiska klinikens hemsida, men då kom in på massa andra sidor, så blev väldigt förvirrad, alla gör på sitt sätt, som tex 1 klinik sa att man ABSOLUT INTE kunde kombinera kemisk peel med dermapen alltså samtidigt, en annan klinik sa det är så vi gör,
  så blir inte klokare precis;(

  Har du tips,,,, snällaaa vad hade du rekommenderat till din vän!

  Tack snälla

  Mona 2018-03-14 01:36:51
  Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Hej Mona, Så klart jag gör! 🙂

   Jag förstår problematiken, även jag som besöker kliniker i egenskap som journalist blir inte klok ibland – då många säger olika saker och arbetar efter sin egen uppfattning och lära. Det som kan vara positivt med att gå till en större klinik är att de ofta har fler verktyg att ta till och ofta en hudläkare som har en helt annan utbildning än till exempel en hudvårdsterapeut – med det sagt så finns det hudvårdsterapeuter som har en väldigt bra känsla och koll! Jag har ju mina favoriter och kan inte rekommendera endast en av dem då alla är väldigt duktiga, plus att jag inte vet hur din hud ser ut och vilken nivå av ”hjälp” du är i behov av. Om du har stora problem skulle jag rekommendera att du går till en hudläkare men om du vill arbeta på din hudkvalitet och få bättre balans i huden så behövs ju kanske inte det…. De ställen jag kan rekommendera och själv går till är: Elita på Skin Agency, hon är hudvårdsterapeut och har väldigt bra känsla och koll- det är en mindre klinik där du kan göra kemiska peelings, dermapen och Infuzion Skinbooster(som är helt fantastisk). Dr.K Clinic, där Hadde är läkare och kan även utföra injektionsbehandlingar om det skulle behövas(skinbooster med nål etc). Stureplenakliniken är jättebra och har en bredd på sitt utbud av maskiner och behandlingar och där finns även Pyra är en väldigt erfaren läkare. Nordiska kliniken är också väldigt proffsiga, vet dock inte vem som är ansvarig för just hudbehandlingar där just nu – konstigt med hemsidan. Om du kikar lite på deras hemsidor så ser du var de ligger och samt priser så kanske du kan ta ett beslut därifrån? Ledsen att jag inte kan ge ditt ETT ställe men det är för svårt för mig.

   Om du har fler frågor är det bara att ställa på:)

   Lycka till och kram! x

   Susanne Barnekow 2018-03-14 09:50:21
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    TACK SNÄLLA FÖR DITT SNABBA SVAR UPPSKATTAS ENORMT! jag har fyllt 30 och känner att jag behöver på balans på huden, det är mer att jag vill jobba på ojämnheter och gamla små små acne ärr sen självklart små linjer:)
    Planen är att ta hand om huden först, sen börja med fillers är så sugen på kinder och under ögonen! Börjar nog med Dermapen och varva med kemisk peeling, vad skulle du säga är bra köra dermapen och sen efter 2 veckor kemisk peeling och sen så varva dem 2
    typ ca 3 dermapen och 3 kemisk peeling, och vill även testa skinbooster men hört att man inte förgöra dermapen samtidigt då.

    Just filler är så svårt, har kommit fram till en som heter dr neha, sen finns det en madde:) på aleris, hört om en dr på lasercenter solna, vart hade du gått för filler!

    Tack snälla för din tid!

    Mona 2018-03-14 12:19:00
    Svara
    • Svar på Monas kommentar.

     Hej igen Mona, Jag förstår:) Jag vågar inte uttala mig om hur din kur ska se ut och om det är bra att varva Dermapen med Kemisk Peeling – det blir upp till experterna att sätta ihop ett bra behandlingsschema som passar just din hud – efter dom tittat på den. Du kan absolut göra skinbooster samtidigt som Dermapen, det är faktiskt en jättebra kombinationsbehandling! Då kan du välja mellan Infuzion skinbooster som är utan injektion (den kombinationsbehandlingen kan du göra hos Elita på Skin Agency) eller att göra det med nål. Om du planerat att göra fillers i framtiden så kanske du borde börja gå till någon som kan utföra både hudbehandlingar och fillers – där är Stureplanskliniken jättebra och även Hadde på Dr.K Clinic(han har en jäkla känsla och utbildar även i injektionsteknik). Jag har inte besökt dom du nämner så kan tyvärr inte uttala mig, men dom är säkert jätteduktiga:) Hoppas du lyckas bestämma dig om vilket ställe du ska gå till nu, och lycka till! Du får gärna uppdatera mig med hur det går och vem du valde att gå till:) Kram S

     Susanne Barnekow 2018-03-16 12:32:36
     Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!