Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

10 SAKER

Nu var det ett tag sen jag gjorde en lista på saker ni kanske inte visste om mig, jag gjorde ju en senast förra sommaren(här!) men här kommer nu en ny lista! Bjuder även på ett par gamla bilder på mig – hoppas ni gillar:)

 

Något av det bästa jag vet är att bli killad, alltså inte så att det kittlas, det är ju bara jobbigt, utan sådär försiktigt och härligt så man ryser över hela kroppen.

 

Jag blir väldigt arg på förpackningar som är svåra att öppna – lite för arg.

 

Jag önskar att mitt tålamod varit bättre och har väldigt kort stubin. Men det går snabbt över och sen har jag glömt att jag ens varit arg.

 

En av mina största rädslor i livet är att förlora mina nära och kära. Den känslan kan få mig att må fysiskt illa.

 

Jag HATAR att bära på saker, typ matkassar, träningsväskor etc. Det kan totalt förstöra mig dag haha. Det bästa som hänt mig är min ryggsäck.

 

Jag hade linser fram tills jag var 24, då opererade jag mina ögon och har sett perfekt sedan dess!

 

Jag är inte allergisk mot någonting, ”knack knack ta i trä” (jag gjorde det på riktigt).

 

Jag var riktigt duktig på att häva öl förut och mitt partytrick var att bita av kapsylen och sen häva i mig en hel ölflaska, jag vann ofta över alla killar haha. Den här förmågan har tyvärr försämrats med åren.

 

När jag gått ut gymnasiet ville jag bli veterinär. Jag pluggade extra ämnen för behörighet och praktiserade till och med på djursjukhus där jag fick vara med under operation på en häst. Gav dock upp när jag insåg hur lång tid det skulle ta att skaffa behörighet för att ansöka plus att jag är lite för blödig som person för att klara av den typen av jobb.

Jag var ganska duktig på matte i skolan och mina favoritämnen var språk och filosofi. Men generellt var jag ganska omotiverad och tyckte skolan var rätt jobbig.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!