Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

Jag gjorde ett sånt här inlägg för jättelänge sen men kan inte hitta det, så tänkte jag att det kanske kan vara kul att göra igen? Jag har säkert missat en massa men här kommer i alla fall några saker som ni kanske inte visste om mig;)

– Jag är tokig i popcorn. Sedan jag fick en popcornmaskin av min syster i julklapp förra året så har jag nästan gjort popcorn VARJE dag.
– Jag fastnar lätt vid saker. När jag börjat gilla något blir jag som besatt men sen går det över och då vill jag inte se det, förutom med popcorn då.
– Jag har tidigare arbetat som hästskötare, bartender, servitris, på PR byrå och som projektledare på ett modeföretag.
– Jag är besatt av djur. Det finns ingenting som får mig att bli så glad, lugn och lycklig i själen. 
– Jag är bokstavligen uppväxt på hästryggen, min pappa(som gick bort för många år sedan) var en riktig hästkarl och såg till att jag fick vara med både i stallet och på hästryggen. Min dröm är att en dag ha en egen häst, helst en Lusitano. 
– Jag är en ensamvarg som behöver mycket egentid. Och blir väldigt snabbt tömd på energi när jag är i större sociala sammanhang.
-När jag var liten var jag SUPERBLYG. Jag är fortfarande ganska tillbakadragen och ibland kan det kanske uppfattas som att jag är konstig men det är bara för att jag lätt blir obekväm. 

-Jag tycker att det är galet roligt med pruttar, jag förstår egentligen inte varför men jag skrattar väldigt mycket åt prutthumor.
– Mys är något av det bästa jag vet.
-Jag älskar sommaren men får väldigt mycket ångest när den kommer för att det känns som att allt förändras och att det krävs så mycket av mig.
-När jag är ensam pratar och sjunger jag jättemycket för mig själv. Och brukar göra låtar om min hund – låtarna får i och för sig även min man höra.
– Jag stänger ofta av min omgivning. Ibland glömmer jag att det är människor runt omkring mig och pratar och agerar som att jag var ensam.
– Jag är OTROLIGT känslig, för ALLT.
-Jag har världens sämsta simultanförmåga, jag kan nästan inte lyssna på musik och läsa mail samtidigt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jag snubblade in här letandes efter någon produkt
  jag nu lyckats glömma (känner igen mig på simultanförmågan *ler*),
  för att jag blev helt inspirerad av det ytliga vackra här,
  – men det jag lämnar med, är känslan av att Du verkar vara en så himla
  fin MÄNNISKA..!

  tack för en lång stunds skön inspiration en, just sådär – dag
  när jag bara behövde vända inåt fast att solen skiner ute.

  kram,
  hannah

  hannah 2017-06-18 17:15:56 http://honeypielivingetc.blogspot.co.uk/
  Svara
  • Svar på hannahs kommentar.

   Hej Josefin! Haha skönt att veta att det inte bara är jag som lider av dålig simultanförmåga;) Men vad du är gullig! DU kan vara en FIN MÄNNISKA! Tack för att du läser min blogg och för din fina, snälla kommentar, det värmde verkligen:) Stor kram till dig <3

   Susanne Barnekow 2017-06-18 20:49:08
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!