Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FUKTBOOST

Hej på er! Jag har ju glömt att berätta att jag var hos Elita i fredags och gjorde en Infuzion Skinbooster behandling – jag var så torr efter dermapenbehandlingen och har ju gjort den kombinationsbehandlingen tidigare hos Elita så tänkte hjälpa min hud på traven lite. Den här gången tillförde vi ingen vitaminboost utan bara fukt för att ge huden lite mer motståndskraft. Min hud börjar kännas riktigt fin nu – jag ska ta bilder på den så ni kan se! Jag tycker att det är så kul när man hittat olika typer av behandlingar som gör olika saker med huden – Infuzion är ju perfekt om man vill fylla på fuktnivåer och bygga upp subtil volym (utan nålar) och dermapen är ju lite hårdare behandling som arbetar på hudtexturen och hudföryngring – dessa är ju väldigt härliga att kombinera! Ni kan läsa mer om Infuzion här(klick!). 

 


Det är så mysigt att komma till Elita och vi har alltid så trevligt under behandlingen!


Så här ser rullhuvudet ut som man går med över huden. 

Och här ser ni maskinen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!