LASH EXPERT TWIST BRUSH


God morgon vänner <3 Äntligen känner jag mig frisk (tjohoo) och idag ska jag jobba på redaktionen. Har en massa material som ska lämnas in så det är fullt ös. Det kommer ploppa upp en hel del mascaratest på bloggen här framöver för jag har samlat på mig en stor hög – och jag vill flagga för att jag kommer ha med fler i den lägre prisklassen också.

Men idag är det By Terrys nya Lash Expert Twist Brush Mascara som får stå i strålkastarljuset! Den är som sagt helt ny och det finurliga med den här gummiborsten är att man kan vrida den så att den blir snurrad – och därmed välja om man vill skapa volym eller längd. Det är den raka borsten man använder för längd och den twistade skapar volym – och givetvis går det bra att kombinera båda formerna om man vill leka fram riktiga WOW- fransar.

Mer om borsten! Jag är ju ett stort fan av gummiborstar och älskar när de, som den här, ger ordentligt separation till fransarna och inte skapar klumpar. Sen är den ganska smal så det är lätt att applicera och kommer åt överallt. Jag märkte att det även går att hitta ett mellanläge med snurrningen så att den bara blir lite twistad – vilket passar bättre för mig då jag föredrar när borsten är lite längre och smalare.

Ett plus är att formulan förbättrar och vårdar fransarna med bland annat vegetabiliska oljor från olivolja, avokado och jojoba samt keratin.

Jag tycker att det är en riktigt bra mascara och det är ju väldigt smidigt att man kan anpassa effekten. Den är inte helt olik en av mina andra mascarafavoriter som jag skrivit om tidigare(här). Priset ligger på 299kr – men i och med att man skulle kunna säga att det är två mascaror i en så tycker jag att det är en prisvärd produkt.

UTAN MASCARA

MED LÄNGSBORSTEN 

MED SNURRADE VOLYMBORSTEN
  
Här ser ni borsten när den är snurrad för att skapa volym…


…och här när den är rak för att skapa längd.


Så här ser tippen ut där man snurrar mellan 1…

..till 2. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!