ESCALATOR MASCARA

Det här är min nya favoritmascara i alla kategorier! Den följde med i mitt K-beauty paket från Sephora och kommer från märket Too Cool For School. Den har en snurrgrej i toppen som förlänger eller kortar borsten – ingenting jag känner att jag behöver men en rolig liten detalj! Som ni ser är det en gummiborste och jag tycker att det kommer ut en perfekt mängd mascara som fördelas jämnt och fint över fransarna. Den ger både längd och volym och är lätt att bygga upp och tvätta av. Den får full pott av mig! Den finns att köpa på Sephora och kostar runt 200kr.

Utan mascara:

Med två försiktiga lager mascara:


Ovan ser ni när den är som längst och under när den är som kortast. 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • I love your writing I will soon try it, how to choose the color that suits the skin

  Svara
 • Hej!
  Tack för en toppen blogg!
  Jag har en liten fråga. Jag är ute efter en ny highlighter, och jag vet att du är grym gällande det!
  Jag har haft benefits highlighter innan, den i stift-form. Och det var pga dig jag köpte den ? Jag tyckte om den, men nu vill jag prova något nytt och i puderform. Du har skrivit om så många att jag inte vet vilken jag ska välja. Jag vet att du blir sponsrad och gör samarbeten ofta. Men handen på hjärtat vilken tycker du är bäst just nu? Vill ha någon med riktigt härligt glow och skimmer!?
  Skulle vara så tacksam för din hjälp.
  Kram Alexandra

  Alexandra 2017-04-23 21:17:02
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra! Tack för gullig kommentar och för att du läser:) Ja den är kalasbra tycker jag – det enda som jag märkt med den är att krämformulan inte alltid funkar om man har en mattare basprodukt under. Så det är därför jag gått över till puderform för att jag tycker att det funkar till vilken bas man än har. När jag inte skriver ut att det är samarbete så är det alltid en personlig och spontan produktrekommendation från min sida men det är klart att det kan vara svårt att bestämma vilken som är bäst när jag testar så mycket kontinuerligt. Den jag tycker är bäst ena dagen byts ut när jag hittar en som är ännu bättre nästa dag:) Men dom jag tycker är allra bästa just nu är Becca Cosmetics Shimmering Skin Perfector som jag har på mig i det här inlägget http://susannebarnekow.metromode.se/2017/03/30/mornin-2/ och även M.A.Cs som jag skrivit om här: http://susannebarnekow.metromode.se/2017/04/20/m-a-c-favvs/

   Det jag tycker extra mycket om är att de är så silkeslena i konsistensen – och ger en så finfördelad och naturlig – men ändå effektfull glow. Dom finns ju i olika nyanser också så du kan hitta din favvis.

   Det är mina bästa tips, hoppas du gillar som lika mycket som jag!

   Kram S

   Susanne Barnekow 2017-04-24 14:20:58
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!