Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MICRONEEDLING

Hej på er! Igår var jag ju hos Hadde igen på Dr.K Clinic och gjorde min andra skinbooster och microneedlingbehandling – vi ska ju göra 4-6 st med ungefär 3 veckors mellanrum för det är tydligen då man får dom bästa resultaten. Ni kan läsa mer om min behandling förra gången jag var där här(klick!). Den här kombinationsbehandlingen går alltså ut på att man först injicerar en skinbooster med ca 50 små stick över hela ansiktet – den innehåller hyaluronsyra plus en vitamincocktail med B5. Därefter applicerar Hadde CE Ferulic som består av vitamin C, vitamin E och ferylsyra som reparerar och stimulerar kollagenproduktion – den jobbade han sedan ner med microneedlingapparaten över hela ansiktet och den här gången gick han lite djupare, mellan 0,7-1,2 – till skillnad från förra gången som var 0,5-1. Och huden känns faktiskt lite rödare den här gången. Men det kommer bli så fint om ett par dagar! Jag tog en snabb film på när Hadde arbetar med microneedlingapparaten och ni kan tydligt se sticken efter skinboostern.

Förresten, tycker ni att det kanske är obehagligt att se det här? Eller vill ni att jag ska visa? Är ju själv så obrydd när det kommer till nålar och blod haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!