VECKANS LÄSARFRÅGA

Nu var det ett tag sen jag tog upp en läsarfråga, har glömt bort det haha. Förlåt för att jag är så virrig. Jag tyckte i alla fall att den här frågan kunde vara intressant att ta upp i bloggen.

Hej Susanne! Har för mig att jag läst att du gick på lite dermapen/microneedling behandlingar ett tag, tänkte bara fråga vad tyckte du om dem såhär i efterhand? Jag sitter och funderar på om det kanske kan vara värt att göra nån sådan behandling för att få lite mindre porer, om det nu funkar:)

Hejsan svejsan, ja det stämmer. Jag har gjort det ett par gånger nu och jag tycker att jag ser resultat i att huden blir mer uppstramad och på så sätt får mindre synliga porer. Jag upplever dock att det inte räcker med en gång för att det ska fungera(som med mycket annat) utan man måste underhålla resultatet. Det ÄR en bra behandling för det kickar igång en massa bra processer i huden – men se till att gå till någon som är duktig så det inte blir fel. Jag tycker att kombinationen microneedling och Infuzion Skinbooster är väldigt bra – du kan läsa mer om den här(klick!). Då slussar du samtidigt ner långvarig fukt och volym och någon typ av en vitamincocktail(mesotearpi) som är anpassad för din hudtyp – och får därmed ett mer långvarigt resultat. Det är en ständig kamp mot porerna och det gäller att underhålla för att det ska fungera:) Hoppas du fått svar på din fråga och lycka till! Stor kram S


Direkt efter en behandling med Dermapen och Infuzion Skinbooster.


Fem dagar efter behandlingen med makeup, då kändes huden helt fantastiskt! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!