FÄRGADE LÄPPBALSAM

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Häromdagen fick jag en liten request om att skriva om färgade lipbalms. Det finns ju väldigt många olika produkter på marknaden och personligen tycker jag att det är ett jättehärligt alternativ till läppstift – som inte kräver i närheten av samma engagemang. Igår(klick!) skrev jag ju om ett från Jane Iredale som är alldeles underbart, men jag kunde inte hitta det här hemma och tidigare har jag även skrivit om det här(klick!) från Lipstick Queen. Nedan ser ni tre relativt nya alternativ som jag tycker är väldigt bra!

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil
Det här är en favorit när det kommer till känsla, doft, färg och förpackning. Jag vet att det är en läppolja men jag skulle fortfarande kategorisera det som ett läppbalsam då det är vårdande och ger ett väldigt transparent resultat utan sälskilt mycket glans. Det kommer i en massa olika nyanser och den ni ser på bilden heter Nude Oasis, kostar 240kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Isa Dora Twist Up Lip Balm SPF15
Ger ett väldigt diskret resultat och doftar fruktigt. Innehåller SPF vilket är extra toppen nu på sommaren! Innehåller näringsrika, naturliga oljor som vårdar läpparna och det finns i tre olika nyanser. Kostar 119kr och finns bland annat att köpa här(klick!).

Eve Lom Kiss Mix
Det här är ett helt nytt läppbalsam som är alldeles fantastiskt! Det kommer i tre olika nyanser och smakar svagt av mint – det ger en massa vård till läpparna och en diskret och snygg färg. Jag skulle säga att det är den produkt som innehåller mest glans av alla tre. Jag kunde bara hitta dom här(klick!) där dom kostar 203kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!