Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#TB SUMMER MAKEUP

– Det här inlägget innehåller affiliatelänkar –

Jag lade upp det här inlägget för ungefär ett år sen men tänkte att det är lika aktuellt nu så jag har bara uppdaterat lite av de produkterna jag använder! En bra grund för en lätt och snygg sommarlook är att färga sina bryn och fransar – så är inte behovet av mascara och ögonbrynspenna lika stort. Man kan även bygga upp hårväxten genom att använda serum, just nu använder jag ett som funkar jättebra och det heter Revitalash Advanced. När det kommer till sminket så vill man ju använda lätta produkter. En naturlig mineralfoundation är ett jättebra alternativ om du vill jämna ut hudtonen – IDUNS foundation blir ett med huden och låter den andas samtidigt som den är lugnande och innehåller naturligt solskydd(här kan ni hitta den). Om man vill öka lystern är en skimrande bronzer/highligter ett bra alternativ! Jane Iredales variant är naturlig och snäll mot huden och som ni ser finns det olika nyanser så att man kan variera resultatet – ni kan hitta den här. Lite naturlig rosa färg på kinderna är aldrig fel och då är den här ekologiska mineralpuffen helt fantastisk(finns att köpa här). För att vårda och skydda läpparna är ett bra tips att använda ett läppbalsam med solskydd – en favorit kommer från Jane Iredale och heter Lipdrink, jag har det i en svagt rosa nyans och det doftar underbart av citrus – det kan ni hitta här. Sen har jag även lagt till en ögonskugga och det är min ekologiska favorit från Maria Åkerberg i nyansen Shiney Amber(den kan ni hitta här). Ett sista tips som får avsluta den här lilla guiden är att byta ut mascaran mot en transparent gel – den sätter naturlig struktur som lyfter både bryn och fransar! Här hittar ni ett bra och prisvärt produktalternativ!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!