Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRESH COD

Igår var min bror och man ute och fiskade torsk på en stor fiskebåt – en typisk aktivitet som min bror kan hitta på – och kom hem och lagade en riktig kalasmiddag. Förra veckan hämtade han en dunk vatten från havet som han kokade ner till salt – det var som e ångbastu här hemma haha. Det var i alla fall väldigt gott med färsk fisk och mysigt att hänga lite med hela familjen. Jag gjorde några  videosnuttar från igår som jag klippte ihop, är det fööör dåligt haha? Jag måste bli bättre på det här, jag vet.

Håll utkik på bloggen för om en stund ska jag tipsa om världens härligaste rengöringsprodukt! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!