Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Friday night


Hej mina älskade babes! Hoppas ni mår bra idag?! I fredags gick vi ut en sväng, det var Summer On Festival här i Båstad så jag tog mig i kragen och drog mig ner till hamnen. Stannade bara en stund där men sen gick vi vidare till Papas och Pepes vilket var väldigt skojsigt! Jag lider dock fortfarande av det idag, helt dränerad haha. Jag gjorde en liten video på när jag gick dit med några korta snapshots från kvällen. Så se om jag vågar klippa ihop den till er  – den är inte så bra men ni kanske vill se ändå haha?

Så här såg jag i alla fall ut…jag krämade på lite av Pixis glitterpalett som är så galet enkel att använda. Man bara drar fingret i dosan och sedan över ögonlocken och sen sitter det där tills man enkelt tvättar av det. Den kostar i alla fall 269kr och ni hittar den här(klick!). 

Om ni vill att jag ska lista resten av min makeup är det bara att hojta till!

Puss på er

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så himla vacker! Jag skulle gärna vilka veta hur du lägger din ögonskugga?

  Vickan 2019-07-09 15:40:28
  Svara
  • Svar på Vickans kommentar.

   Tack snälla du, vad glad jag blir:) Har du kikat på min video här? https://susannebarnekow.metromode.se/category/videos/
   Kan göra en liten tutorial om det kanske är svårt att se annars?:) Kram S

   Susanne Barnekow 2019-07-10 10:22:58
   Svara
 • Wow du är så vacker Susanne!
  Jag måste bara fråga, hur applicerar du din foundation? Din bas ser helt magisk ut.
  Kör du med borste, händerna eller beautyblendern eller gör du ngt annat? 😀
  KRaaam

  Elina 2019-07-09 14:50:19
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Tack snälla, gulliga du!:D Det är en bra fråga – jag ska visa hur jag gör i ett inlägg tror jag. Så håll utkik:) Stor kram

   Susanne Barnekow 2019-07-10 10:24:05
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!