Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT TIME & MY HAPPY PILL

Hej mina vänner…herregud vilken dålig dag jag hade i går – eller den slutade väldigt bra. Jag fick min mens igår och har tack och lov inte haft så mycket PMS(hallaluja) den här månaden men det gjorde också att den kom lite som en chock haha. Jag kan bli så otroligt trött de första dagarna och igår låg jag i soffan nästan hela dagen. Min mamma har också fått ett elakt diskbråck så hon gråter av smärta varje dag, vilket är otroligt jobbigt att se. Att känna att man inte kan hjälpa henne bli av med smärtan är superjobbigt och tar mycket energi. Ber till universum att hon blir av med den snart! Om någon skulle sitta på något gyllene tips på hur man underlättar smärtan med diskbråck får ni gärna hojta till!

Jag hade i alla fall bokat ridning kl16 och även fast jag var nära att boka av på grund av trött, mensvärk och ösregn så åkte jag upp…och är det inte konstigt…så fort jag kommer upp i stallet så är det som att alla mina problem är borta. Det är verkligen höjden av meditation för mig! Jag har fått möjligheten att rida en häst hela sommaren vilken känns så kul och jag ska jobba honom i dressyren och försöka bygga upp hans balans och muskulatur. Det är världens gulligaste häst som är känslig men med en massa energi och älskar att gosa och pussas. Blir inte bättre haha. Just det, sen har jag äntligen lyckats få med min syrra till stallet vilket har varit en dröm sen jag var liten – äntligen!

Så dagen som började så dåligt slutade ändå väldigt bra…bara för att jag drog mig själv upp till stallet – mitt lyckopiller.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!