Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRUITY LIPSTICK

Nu hoppar vi över till lite makeuptips – och självklart är det en produkt som passar extra bra på sommaren när man vill ha lätta texturer och färger. Dom här läppstiften från L’Occitane, som heter Fruity Lipstick, ger en lätt men fin färg och en mjuk och härlig återfuktning till läpparna. Formulan är berikad med vitamin E, pomelo-, morot- och granatäppleolja. Två av nyanserna är vääldigt lika på bilderna…går nästan inte att se någon skillnad alls men jag skulle säga att Plum Plum Girl är mer bärig i tonen medan Read-y To Play? är mer traditionellt röd. Fattar ni vad jag menar, haha?

Kostar 199kr.


Read-y To Play?

Gor-Juice Pomelo 


Plum Plum Girl

Read-y To Play?, Plum Plum Girl och Gor-Juice Pomelo. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!