Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ABOUT YESTERDAY


Igår hade jag en av dom bästa söndagar jag haft på länge…det var otroligt varmt här så vi packade bilen och åkte ut mot kattvik och hittade en brygga som vi lade oss bredvid. Det är så vackert här att man tappar hakan varannan minut haha. Vi hängde i alla fall här i ett par timmar och sen åkte vi till Torekov och åt rökta räkor…därefter körde jag och syrran upp till stallet där vi fick visat var allt finns(vi ska nämligen få rida jiipiie) och när vi kom hem sprang jag en sväng och tränade och sedan hade vi middag- och TV-mys i soffan. Så underbart! Idag är det inte lika fint väder, ganska kyligt faktiskt men jag tycker det är rätt skönt. Tror det blir en snabb sväng till Hööks och sen får vi se om vi åker upp till stallet senare idag. Jag bjuckar på lite bilder och sen ska ni få se min beauty-potion som jag dricker varje morgon. PUSS

Ps. Teddy tog nog 200 bilder på mig när jag satt på dom där kokheta stenarna haha. Jag hade en vision i mitt huvud som han inte riktigt kunde fånga, därför det är så olika vinklar haha.
 
Utsikten när vi åkte mot Torekov…

Här ligger syrran och solar..


Teddy byggde en stjärna till mig av gräs..

Man fick inte ha hundar på bryggan(why!?!) så Archie fick vänta på husse.

Det kom en liten skur igår kväll och då tonade en perfekt regnbåge upp sig över himlen. Så länge sen jag såg en hel regnbåge och herregud så fint det är! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!