Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EVENT LOOK

Hej bästisar! Hoppas ni mår bra så här en fredag efter lunch. Jag mår sådär faktiskt, har drömt fasansfulla mardrömmar och sovit dålig flera nätter i sträck och känner att min hjärna inte vill fungera. Jag glömmer saker hela tiden och känner att en liten panikattack ligger och lurar runt hörnet. Måste ha semester nu känner jag…men kan liksom inte ta det förrän efter midsommar så det är bara att hålla ut. Så idag får ni en liten update på hur jag såg ut i onsdags när jag var iväg på två olika events.

Puss på er så ses vi på måndag igen
   
Vet inte varför jag gör den här urkonstiga minen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!