Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY HEAVEN

Goood morgon! Hur är det torsdag redan? Idag ska jag kryssa mig bort till Plaza Kvinnas redaktion och jobba gärnet, det är mycket som ska hinnas med innan semestern! Jag har självklart förberett några inlägg till er…och vi börjar med en liten uppdatering på mina använda skönhetsprodukter. Vissa har jag aldrig skrivit om och andra kan ni nog känna igen. Skriver som vanligt mer om respektive produkt nedan!

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, Dry Schampoo,
Det här är en ny favorit bland torrschampon som är veganskt, naturligt och har en fantastisk doft. Håret blir inte strävt av det utan fluffigt och härligt. Den här finns bara på salong och i Stockholm kan man hitta det på; AT Stockholm, Bergsgatan, NOC, Novo, Nytid, Rabarber och W-Lounge.

REVITALASH, Micellar Lash Water, 299kr(klick!). 
Ett väldigt lätt och skonsamt micellärt rengöringsvatten som är perfekt att använda på ställen som är irriterade eller behandlade. Går även att använda om man har ögonfransförlängning.

IBSA, Viscoderm-creme 
Den här fungerar nästan som en nattmask! När jag hoppat över den kan jag verkligen känna en skillnad i att huden inte känns lika återfuktad och plump. Den luktar lite konstigt, är gul i färgen och den har en tendens att rulla sig med andra produkter så skulle inte rekommendera att ha den på dagen men på natten är den oslagbar! Den innehåller bland annat antioxidanter, hyaluronsyra, collagen och en massa annat hudgodis och är framtagen till användning efter hårdare hudbehandlingar. Den är lite svår att få tag på men tydligen ska den finnas på de kliniker som även har gör skinboostern Profhilo.

PHILIP B, Jet Set Precision Control Hair Spray, 429kr(klick!). 
Ni som följt mig ett tag vet att det här enligt mig är hårsprayernas hårspray! Sprayfunktionen är perfekt och formulan är tunn och blir viktlös i håret, torkar på ett ögonblick och ger en naturlig glans. Sen är den så lätt att borsta ur och lämnar inga kladdiga rester i håret. Stadgan är ganska lätt men man kan bygga på den. Doften är ganska skarp men personligen älskar jag den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!