Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD

Hej mina fina! Hur mår ni idag? Jag hinner inte med någonting haha. Nu måste jag ut med taxen snart så han får springa av sig och sen skulle jag behöva träna innan jag måste gå på ett par events ikväll. Är fortfarande ur balans efter lördagens fest men det blev i alla fall lite bättre efter en svettig bikramklass igår! Jag ville bara säga att frågestunden är avslutad, jag skickade in era frågor igår kväll så allt som kommit in efter det har inte hunnit komma med. Jag ska se om jag kan göra något för att få med dem, annars tror jag att det ska finnas liknande frågor som besvaras som ni kan kika på:) Håll utkik för snart ska ni få se en underbar makeupprodukt som ger snyggaste glowet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!