Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FLÅT

Alltså, vad hände med den här dagen? Jag har jobbat sen tidigt imorse och satt flera timmar med en kreativ sak som jag inte gjort förut så det var lite klurigt…sen var jag tvungen att stressa ut på ett spännande möte(som jag hoppas kunna berätta mer om snart) och därefter var jag på Narva Derma Center och testade Aqua Gold(kommer ni ihåg att jag gjort den på Akademikliniken tidigare utan botox?) med botox. Gjorde bara på kinderna och runt näsan men det kändes absolut ingenting – blir alltid lite orolig för att det inte ska fungera när det inte känns nåt haha. Framför allt när den jag gjort tidigare gjorde ganska så jäkla ont. Det tar ett par veckor för resultatet att synas så återkommer så klart med uppdatering kring denna! Har så mycket kvar att göra idag och vet inte hur jag ska hinna eller orka med det, mitt kreativa förråd är helt barskrapat.

Imorgon sitter jag på redaktionen och ska försöka hinna få ihop i alla fall ett så ni har nåt att läsa imorrn:)

Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!