Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOMRIG HÅRKOMPIS

Mitt hår har en tendens att bli torrt och sprött, framför allt på sommaren när man badar och är i solen. Jag älskar fuktsprayer och använder det nästan dagligen för att skydda håret och få torra småhår att hålla sig på plats. Jag har hittat en ny favorit från budgetmärket Budgie som heter The Sunblocker Mist vilket är en multi-mist som innehåller UV-skydd plus extrakt från persika och kokosnöt som reparerar håret och vårdar hårbotten. Det adderar även en lätt glans och motverkar friss. Har jag glömt nåt? Just det, det doftar lätt och gott av persika.

Hörde dock att den bara skyddar mot UVB-strålar men är inte helt 100% på detta. Vet inte vad det har för påverkan på håret just men när det kommer till hårbottnen så behöver vi ju även UVA-skydd. Om någon har info på detta får ni gärna hojta till!

Oavsett en härligt återfuktande mist som kostar 129kr och finns att köpa på Kicks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina

  Jag var på min microneedling behandling i fredags , dagen efter upptäcker jag en brum fläck under ögat så ledsen, jag har inte varit i solen har till och med k cetiuc hemma

  Vad kan jag göra åt den här fläcken

  Mona 2019-06-03 23:15:09
  Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Hej Mona, vad tråkigt – det låter ju ändå som något som kan försvinna. Vågar tyvärr inte svara på det, bästa är att du går tillbaka till personen som behandlade dig så dom får titta på det och göra en utvärdering. Lycka till! 🙂 Kram S

   Susanne Barnekow 2019-06-04 11:30:02
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!