Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BREAK

Hej fina! Hoppas ni har en underbart härlig ledig dag idag…vi åkte som ni vet ut i skärgården igår kväll och det är så sagolikt härligt att inte vara i stan. Har hyrt världens mysigaste hus! Det ända som suger är vädret – det blåser iskalla vindar som gör att man helst vill stänga in sig men det ska bli bättre imorgon. Jag tänkte försöka vila lite idag men är tillbaka som vanligt imorgon. Och ja just det, VI HAR KÖPT LÄGENHET!!! Ska visa upp den i ett separat inlägg. Är så lycklig, den är verkligen en dröm. Puss på er bästa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!