Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPER C


Hej babes! Nu är jag på väg ut till Plaza Kvinna och ikväll åker vi ut i skärgården några dagar – tjohoo! Har så klart förberett inlägg och tar med mig både dator och kamera så ni kan följa med på mina äventyr.

Jag vet att det är mycket Glossier i mina kanaler men dom gör ju så mycket spännande saker hela tiden och när man får nya favoriter måste man ju hojta till! Jag talade ju om en ny serumfavorit i form av ett C-vitamin serum i mitt veckan-som-gått-inlägg i måndags och här kommer lite mer info och bilder på produkten! Till att börja med så är flaskan så fin, med den mjölkigt pastellorange färgen, eller vad tycker ni?

Med risk för att upprepa mig så langar jag upp lite av infon igen – procenthalten aktiva ämnen är numera högre i alla Glossiers serum samtidigt som att skonsamhet och effektivitet för alla hudtyper är förbättrad. Även flaskan har uppdaterats och innehåller nu dubbelt så mycket produkt!

Anledningen till att jag gillar det här serumet så mycket är att det är ett av få C-vitamin serum som min hud klarar av, jag brukar nämligen kunna få utslag av det när jag använt i några dagar och det är ju så synd när det är en så himla fin ingrediens som ger massa lyster och uppstramning samtidigt som det hjälper till att skydda huden mot yttre påverkan. Det här serumet innehåller även 5% magnesiumaskorbylfosfat, vilket är en mer potent form av Vitamin C. Som ni ser är texturen urhärlig, lätt mjölkig och absorberas snabbt av huden – som blir återfuktad och spänstig.

En riktigt bra och prisvärd produkt!

Det kostar 270kr och finns att köpa här. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!