BB GLOW REVIEW

För er som missat min resa med BB Glow så kan ni kika in allt om behandlingen här(klick!), annars får ni en kort sammanfattning här: BB Glow är en typ av mesoterapi – som en lätt och mer ytlig microneedlingvariant. Med nålarna arbetar man ned ett BB-serum med färgpigment som sedan lägger sig i huden och ger en långvarig effekt av en hudförskönande BB Cream. Så tänk att era mörka ringar under ögonen, rodnad kring näsvingar eller andra områden försvinner genom att de täcks av färgpigment som arbetats in under huden. Du får även effekten av mesoterapin som ju slipar hudtexturen och kickar igång hudens egna läkeprocesser. Man behöver göra behandlingen mellan 3-5 gånger för att det ska bli ett bra resultat men sedan ska den hålla i upp till ca 6mån.

Nu till resultatet – jag hade så höga förväntningar på den här behandlingen, det är ju otroligt smidigt att inte behöva sminka sig…MEN den fungerade inte på mig. Färgen satte sig liksom inte och när vi inte såg något resultat efter femte så struntade vi i att fortsätta. Jag har dock sett en jättefin effekt på min hudkvalitet från mesoterapin men någon täckande färg kan jag inte säga att jag fick. Skin Agency håller dock på att testa den här behandlingen på fler hudtyper – jag kanske bara har haft otur.

Enligt leverantören så upplever de att en torrare hy ”suger” åt sig serumet mer vilket kan ge ett tydligare resultat och menar på att man skulle kunna utföra behandlingen med tätare mellanrum, alltså med 7 dagar i mellan men enligt Skin Agency så kan det vara lite tajt att utföra microneedling så ofta, även om den är ytlig. Man skulle även kunna göra en Dermapen innan när man har en oljigare hy, vänta i 4 veckor och därefter utföra BB-Glow behandlingarna med kortare intervaller. Hon upplever även att behandlingen fäster bättre på en normal-torr hy.

Ja, det är den infon jag har just nu men om jag hör något nytt så återkommer jag så klart:)


Nu är det ju lite olika ljus på bilderna men som ni kan se så har jag fortfarande rött runt mina näsvingar och blått under ögonen. Den översta är före och bilden under är efter. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Uppskattar så din ärlighet och att du säger att det inte funkar på dig. Det ger så mycket trovärdighet till dig. Keep up the good work!

  Camilla 2019-06-02 09:21:29
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej Camilla, vad roligt att du gör det! Jag skulle aldrig påstå att något fungerar när det inte gör det, det känns ju rent av taskigt tycker jag. Är alltid ärlig, även i mina samarbeten:) Tack snälla för att du läser och delar med dig av dina tankar:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2019-06-03 10:22:17
   Svara
 • Tack för ett intressant inlägg, funderar själv på att testa! Dock håller jag på och syrar och kör med en del andra aktiva produkter, funkar det med BB glow? Vet du? 🙂 Känns som att det kan försnabba processen så att det släpper snabbare.

  J 2019-05-29 21:28:39
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Hej J! Tack för att du läser:) Precis som du säger så kan det påskynda att färgen släpper när man använder syror så då skulle jag nog hoppa över den här behandlingen, alt. pausa med syrandet ett tag:) Du får ju ändå en microneedlingkur på köpet som är kalasbra för huden! Kram S

   Susanne Barnekow 2019-06-03 10:29:45
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!