Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROFHILO BOOST

Hej babes! Hoppas ni mår underbart idag! Jag är som vanligt stressad och måste snart springa iväg på en lunch på Ett Hem för parfymhuset Ex Nihilo! Jag tänkte bara skvallra om att jag var hos läkare Susanne Saarinen igår på Lyko Concept skin och gjorde en liten Profhilo boost, om ni missat vad det är kan ni läsa allt om den här(klick!). 

Så här skrev jag i november förra året:
”Profhilo är en revolutionerande ny filler som fungerar som en skinbooster som utöver att ge en mjuk volym även påverkar hudens textur och kvalitet. Det bästa är att den inte innehåller några tillsatsämnen utan enbart olika typer av hyaluronsyra – vilket gör att man minimerat risken för någon typ av reaktion. Den här är relativt ny i Sverige men jag tror den kommer få en riktig boom då det är en galet bra produkt! Det som är så spännande är att man märkt att den stimulerar och aktiverar kroppens egna fettceller. Det kanske inte låter så bra i vissa öron men en minskning av fettdepåerna i ansiktet är något som sker i takt med att vi åldras och är en av huvudanledningarna till att man får ett rynkigt och fårat utseende”

Tänkte mest på att jag sa att den kommer få en riktig ”boom” och det är precis det som hänt! Talade med leverantören häromdagen och hon hinner knappt med alla möten och enligt Susanne så ligger det som mest utförda behandling efter botox.

Den är helt enkelt GRYM! Den kan man alltså göra hos Susanne på Lyko Concept Skin men även på Saga Kliniken på Lidingö där Susanne även jobbar. Hon är ju utbildad läkare med lång erfarenhet och är otroligt trevlig och proffsig så kan varmt rekommendera henne.

Ses snart!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack för tipset! ☺️ Finns det något alternativ för oss bosatta i Gbg tror du?

  Hana 2019-05-29 14:41:08
  Svara
  • Svar på Hanas kommentar.

   Hej Hana, det finns det! När jag googlar så har flertalet kliniker tagit in den så bäst är nog om du söker på google och ser vilken klinik som passar dig bäst. Där har jag tyvärr ingen personlig rekommendation på ställe nämligen. Lycka till!:) Kram S

   Susanne Barnekow 2019-06-03 10:31:03
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!