EX NIHILO LUNCH


Oj så fin lunch jag var på nyss, för det franska parfymhuset Ex Nihilo. Jag var tvungen att springa vidare till ett annat möte så var tyvärr tvungen att lämna huvudrätt och dessert bakom mig – med sorg kan jag säga för att maten på Ett Hem är alltid något av det bästa. En av grundarna, Olivier Royére, var på plats och presenterade varumärket som inte bara har ett otroligt doftsortiment utan också är vansinnigt snyggt. Man hade ju inte tackat nej till flertalet av dofterna men tror jag lyckats falla pladask för Fleur Narcotique som är otroligt finstämd och speciell. Dofterna finns numera på NK så om ni har vägarna förbi kan jag verkligen rekommendera att sniffa runt på sortimentet. En annan favvis är Bois D’ Hiver som är träig och myskig men med en pudrig känsla.

Om ni vill läsa mer om Ex Nihilo och deras sortiment kan ni hoppa in på varumärkets hemsida, här. 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!