VERJU REVIEW


Då var det dags för min sammanfattning av min Verjukur på totalt 8 behandlingar(1 behandling i veckan)! För er som missat den så kan ni gå in och läsa mina tidigare inlägg om den här(klick!). 

Kort sammanfattat så är det en fettreduceringsmetod som inte känns någonting och inte har några biverkningar. Den fungerar genom att förstöra fettet inuti fettcellen men själva cellen förstörs inte vilket tydligen är viktigt för att kroppen fortfarande ska ha kvar en hormonell balans.

Så nu till frågan, fungerar det verkligen?! Och svaret är JA! Jag har förlorat en hel del fett alltså och depåerna som jag upplevt vara jobbigt att få bort har minskat betydligt. Jag har även upplevt att jag förlorat på hela kroppen även fast den inte blivit behandlad. Mitt leverne under den här tiden har jag försökt hålla så likt som när jag började – den enda skillnaden skulle nog vara att jag tränat lite mer styrka vilket har gjort att jag byggt mer muskler. Känslan är att jag bytt ut fettet mot muskler och det var faktiskt flera år sedan jag kände mig så stark och fin i kroppen. Och att jag gjort lymfmassage 1-2gg/dag har ju inte direkt varit negativt heller – det är nämligen något som rekommenderas för att kroppen ska kunna göra sig av med fettet. Det har också blivit väldigt jämnt och mina celluliter har minskat väldigt mycket, jag var lite orolig att det kanske skulle bli ojämnt beroende på vilka och hur många fettceller som påverkades men så är alltså inte fallet.

Även fast jag är väldigt nöjd med resultatet är mina fettdepåer är ju inte helt borta och när jag talade med Coralie så sa hon att det är vanligt att man kombinerar Verjun men en kur av radiofrekvens som går in och arbetar med lokalt på de ställen man vill minska i fett och framför allt strama upp huden – som i vissa fall kan bli lite slapp när man förlorat volym i form av fett. Men det har jag inte testat själv så vågar inte uttala mig om den vidare.

Vem är den för? Efter att ha talat med Coralie som har lång erfarenhet att av utföra behandlingen så passar den väldigt bra för en normalviktig person som vill skulptera kroppen och precis som jag minska i fett på vissa envisa områden  – men den passar även dig som är överviktig och självklart fungerar den lika bra till män som till kvinnor.

Så tummen upp på den här behandlingen – inte bara för att den fungerar utan även för att den inte känns något och har några bieffekter.

Jag utförde min kur på MyBeauy Clinic och ni kan läsa mer på deras hemsida här(klick!).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vad jag är nyfiken på denna typ av behandlingar! Det finns så mycket nytt, men också gamla, effektiva roliga behandlingar att testa. Hur erkänner du kring long term effect gällande olika behandlingar? Alltså vad gör egentligen behandlingen med kroppen på längre sikt. Kan den påverka cancer alt andra obehagliga biverkningar tex.. jag skulle själv vilja prova thermage på magen efter min graviditet och även ultherapy för ansiktet. Men är så otroligt rädd för hur det ev påverkar kroppen på längre sikt. Vore intressant att höra dina tankar kring detta! Stor kram

    Emma 2019-05-27 22:19:08
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!