VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Hola amigos! Ännu en lugn helg i ryggen men det var behövligt efter förra veckans sociala aktiviteter haha. Har bara hängt med syrran, kollat Netflix, tagit promenader och tränat. Jag uppdaterade nyss mitt inlägg från middagen i torsdags med nya bilder så missa inte det!:)

BÄSTA PRODUKT
Glossiers uppdaterade C-vitamin serum – procenthalten aktiva ämnen är högre i alla deras serum samtidigt som att skonsamhet och effektivitet för alla hudtyper är förbättrad. Även flaskan har uppdaterats och innehåller nu dubbelt så mycket produkt! Anledningen till att jag älskar det här är att det är ett av få C-vitamin serum som min hud klarar av(brukar få utslag av det annars). Det innehåller även 5% magnesiumaskorbylfosfat, vilket är en mer potent form av Vitamin C. Galet härlig produkt som absorberas snabbt och ger återfuktning, skydd och glow! Kostar ynka 270kr och finns att köpa här. 

HÖJDPUNKTER
Plaza Kvinnas sommarfest, Traderas 20-års middag och sen måste jag ändå lägga till stunden när vi bokade ett hus i skärgården den här veckan. Japp, äntligen får vi lämna stan i några dagar!

SÄMSTA
PMS i form av otroligt känslig och arg haha.

SMARRIGASTE MÅLTID
Middagen som serverades på Traderas middag, tror det var från Mr French, den var galet god!

REFLEKTION
Fasen, jag kan inte komma på något särskilt som jag reflekterat över förra veckan. Utöver det gamla vanliga som vår existens, miljön, människans idioti, PMS, lycka och diverse självreflektion…. saker som jag redan lyft här i bloggen. Så säger pass på det den här veckan. Men ni behöver inte oroa er, jag har säkerligen något nytt att komma med till nästa gång haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!