VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Hola kompisar! Hoppas ni haft en härlig helg!? Jag sa ju att jag skulle ta det så lugnt i helgen och bara landa och stressa ner – det blev precis tvärtom haha. Längesen jag var så aktiv på helgen med både jobb och ärenden plus att jag hade glömt att jag skulle till min tandläkare Alexander på Aqua Dental och laga en flisa på min framtand. Helgen var fortfarande urhärlig så jag ska verkligen inte klaga! Den här veckan är helt galen, har både supermycket jobb och events som jag ska på – och ni ska så klart få följa med! Idag sitter jag på redaktionen men jag har så klart förberett inlägg till er.

BÄSTA PRODUKT
I och med min behandling på överläppen har jag levt på min älskade K Ceutic – den är rik på aktiva ingredienser som reparerar, fuktar, lugnar och skyddar huden och innehåller även solskydd med SPF50. Den hjälper till att påskynda återhämtningen efter laser, hudpeeling eller estetiska behandlingar vilket den är galet bra till – den har ju även en färg som gör att röda pigment suddas ut och hudtonen blir jämnare. UNDERBAR! Den kostar 519 kr och finns bland annat att köpa här.

HÖJDPUNKTER
Mateusmiddagen med Clara och vänner i måndags.

SÄMSTA
Lägenhetsletandet.

SMARRIGASTE MÅLTID
Den vegetariska måltiden som vi blev serverade på Rosendahls trädgårdar. Mums!

REFLEKTION
Jag måste lära mig att inte låta jobbiga situationer i livet stjäla så mycket energi av mig. Jag blir totat tömd när jag möter besvärligheter av olika slag men även när jag får jobbiga saker återberättade av mina nära och kära. Jag blir så himla, himla, himla upprörd. Skulle vilja lära mig hur jag ska hantera det på rätt sätt, att kunna ta ett steg tillbaka och inte låta det ta över mig så känslomässigt. Har ni några bra tips på det kanske? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!