UNDER YOUR SKIN


Jag tycker mig ha testat många ekologiska hårprodukter men har aldrig känt att jag fått samma resultat eller känsla som med icke-eko-produkter – så blev otroligt positivt överraskad av det är ljuvliga balsamet från svenska Under Your Skin. Det doftar otroligt gott och fräscht och gör direkt håret fantastiskt mjuk och har även en effektivt utredande effekt. Jag tycker håret blir väldigt mjukt och fluffigt och känns så där hälsosamt och härligt. Nu undrar ni säkert om inte det här har en schampokompis, vilket det givetvis har, men den var jag inte i närheten så imponerad av.

Det innehåller bland annat stamceller från mjölktistel och innehåller så klart inga silikoner. En alldeles underbar produkt som är snäll mot både djur och natur. Sen tycker jag att det är så nice med en pumpflaska i duschen!

Den kostar 239kr och finns att köpa på Under Your Skins hemsida.

Ps. jag vet att jag skulle lägga upp ett inlägg med solskyddsprodukter idag men det kommer imorgon istället.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jag har en hårfråga som du kanske kan svara på 🙂 varenda gång jag gått till frisören och gjort blonda slingor (jag är mörkblond naturligt) så blir det alltför kall ton. Jag visar alltid bilder på hur jag vill ha det men resultatet blir aldrig som på bild. I helgen var jag hos frisören igen och mitt hår är bokstavligen grått. Ser ut som 60 år. Jag vet att nyanseringen kommer släppa men det är ändå för kall ton. Vad ska jag säga till frisören nästa gång så att det inte blir så igen?
    Kram

    Vickan 2019-05-20 15:40:59
    Svara
    • Svar på Vickans kommentar.

      Hej Vickan! Jag har själv upplevt det ibland men tycker att det försvunnit efter ett par tvättar. Du får helt enkelt säga att du inte vill ha det så grått – hon får kort och gott välja en annan typ av nyansering då du inte gillar resultatet. Alternativt byta frisör som förstår dig bättre. Kan varmt rekommendera Emma Gouteva på Bangerhead som är väldigt lyhörd och duktig! Stor kram S 🙂

      Susanne Barnekow 2019-05-22 11:56:56
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!