Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AND THEN IT WAS FRIDAY


Så var det fredag igen…så efterlängtat! Jag måste jobba en del i helgen så tog mig friheten att ta en riktig långpromenad i solen idag med Archie aka Buddy. Naturen är så viril nu, det är så ofattbart härligt att bara vara utomhus. Allt är så vackert och doftar så sagolikt gott. När jag tar min långa promenad brukar jag gå förbi hästhagarna på Djurgården – ibland har man tur och hittar en häst som är lite gosig – no luck med det just idag men dom var vackra att titta på i alla fall – lockiga manar och så fina färger. Får extrema hästcravings men det är så svårt och dyrt att få till bra ridning när man bor i stan och inte har bil. Saknar det så det gör ont ibland men får helt enkelt vänta på att det blir mer lägligt alt. vänta tills jag är nere i Båstad.
Våra helgplaner är faktiskt att stressa ned, lägga bort telefonerna ett tag och vara ute i naturen. Sen ska vi ha mellokväll imorgon med Teddy som initiativtagare och då är det all in på att rösta på en topp 10 lista. Vet inte hur kul jag tycker att det är egentligen men det är bara att köra haha.

Jag ska knåpa ihop några riktigt matiga inlägg till nästa vecka, bland annat del 1 av mina favoritsolskydd för ansiktet, så det får ni inte missa!

Ha en underbar helg bästa!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!