Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUBBLEWRAP


NEWS ALERT! Vissa av er har säkert sett den här godingen redan men här har ni i alla fall Glossiers nya Bubblewrap som är specifikt framtagen för att behandla både området kring ögonen och läpparna genom att bidra med skyddande och upp-plumpande återfuktning.

Den innehåller nio aktiva ämnen, så som hydrolyserad hyaluronsyra och antioxidanter från blåbär som skapar ett extra skyddande lager för din hud. Den är så lätt och samtidigt dryg och jag tycker verkligen att den håller huden återfuktad över dagen. Annars tycker jag att jag snabbt blir torr under ögonen men det har faktiskt känts bättre när jag använt den här.

Så himla härlig!

Kostar 290 kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!