Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIQUID CAMOUFLAGE


Den här foundationen har jag skrivit om många gånger tidigare men har aldrig gjort ett enskilt inlägg om den – har fått en massa frågor om vilken nyans jag använder och då jag varit lite osäker på vilken(den lilla lappen hinner alltid trilla bort) så har jag nu gjort en liten swatch på några av nyanserna. Det är verkligen en riktigt bra produkt om man vill ha effektiv och långvarig täckning – med ett perfekt glowigt resultat. Det är ju så den blir på min blandhud i alla fall. Den är liksom flexibel på huden och blir inte kakig – sen kan man anpassa resultatet om man vill ha en lättare eller hårdare täckning.

Den innehåller även hudvårdande ingredienser så som pantenol och arganolja. Jag brukar applicera med en fuktad makeupsvamp elelr fingrarna och använder både som concealer och foundation. Låt den sätta sig ett tag innan du applicerar rouge eller annan produkt, det blir nämligen snyggare och jämnare då den behöver torka in för att bli ett med huden.

En otroligt dryg och bra budgetprodukt som slår de flesta andra flytande foundations jag testat! Jag har tagit med två olika nyansbilder nedan då de har lite olika ljus. Jag använder den nyansen som är längst till höger och heter Dune Sand. Det enda jag hade önskat med den här hade varit att det funnits fler nyanser(finns bara totalt 7st) och att fler webbshoppar haft den i sitt sortiment.

Produkten heter Liquid Camouflage och kommer från Art Deco och priset ligger på 175kr där hittat den på nätet, här(klick!). 

Från vänster: Light Apricot(12), Rosy Sand(16), Beige Dust(22), Dune Sand(46). 

Från vänster: Light Apricot(12), Rosy Sand(16), Beige Dust(22), Dune Sand(46). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Älskar dina inlägg, så otroligt lärorikt. Däremot skulle jag vilja önska ett budget-inlägg med BB-cream/Tinted Moisturizer med SPF, om du har några sådana tips på lager dvs
  Ha en fin helg 🙂

  Elise 2019-05-17 08:30:01
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga angående retinol som du kanske kan svara på 🙂 jag undrar om man endast får resultat så länge man använder det. Om man får börja på ruta ett igen så fort man slutat med det eller stannar resultaten kvar trots att man slutar med det?

  Vickan 2019-05-13 19:29:51
  Svara
  • Svar på Vickans kommentar.

   Hej Vickan! Jag frågade proffset Cornelia på Skin Agency och hon svarade så här: Jag skulle säga att om man vid användning av retinol minskar exempelvis pigmenterade ärr/ålderstecken/solskador så är det ett bestående resultat precis som vid Dermapen, men man ska absolut fortsätta underhålla huden då den kommer att fortsätta åldras/utsättas för sol och andra yttre faktorer. Sen behöver man kanske inte, när man blivit av med själva problemet, använda det lika ofta. Vissa pausar ju sommartid pga att det är en solkänslig produkt precis som syror ☺️ Däremot de starkare varianterna som man får utskrivna av läkare mot akne med retinsyra, de behöver man ju såklart nödvändigtvis inte fortsätta med jämt. Hoppas du känner att du fått svar på din fråga!:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2019-05-14 14:43:54
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!