Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND PLANZ

Den här helgen råkar jag faktiskt ha en plan utöver att vila, träna, mysa och äta mat haha. Ikväll ska nämligen jag och Teddy träffa våra vänner och gå och bowla. Är inte speciellt bra på det så vi får se hur det går, plus att jag HATAR att tävla. Jag får alltså ångest i hela kroppen av att tävla, får till och med hög puls av sällskapsspel. Jag vet att det är konstigt haha. Men det ska oavsett bli kul att hänga med våra vänner. Resten av helgen kommer nog ändå bli en lugn klassiker med Netflix, promenader och mys – lite som på bilderna ovan. Ses på måndag igen babes! Då ska jag bland annat på Stockholm Beauty Week, på en middag med Matteus på Rosendahl och sen har jag flertalet spännande behandlingar att se fram emot. Önskar er en underbar helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alltså, jag är precis som du, jag hatar att tävla! Måste bero på hur mycket jag hatar att förlora. Haha!

  Anna 2019-05-11 19:07:43 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hahah härligt att inte vara den enda med tävlingsfobi:) Ja exakt, när jag väl vinner blir jag väldigt glad så det kanske är som du säger haha. Kram S

   Susanne Barnekow 2019-05-13 12:33:04
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!