SUNNY SCENT NEWS


Här ser ni två guldiga deluxedofter som nyligen lanserats av Louis Vuitton och Byredo. Två dofter som inte är helt olika i framtoning där båda är sprungna ur den underbara sommaren. Och visst osar(hehe) både flaskor och namn av sommar?! Jag skriver lite mer om respektive doft nedan men dom är faktiskt väldigt lika. Jag får en nostalgisk känsla av dem, mina tankar förflyttas snabbt till aktiva sommardagar nere i Båstad där jag flängde runt på min cykel med vinden i håret.

Louis Vuitton Sun Song är en av tre dofter som nyligen lanserats som en unisexkollektion. Det är en sprakande, frisk doft där apelsinblom och citron ramas in av tyngre doftnoter av mysk. En riktig energikick på flaska som dröjer kvar länge på huden. Plus att man kan fylla på flaskan i butik!

Byredo Sundazed öppnar med soliga toppnoter av mandarin och kalifornisk citron och utvecklas i hjärtat med kraftiga noter av neroli och arabisk jasmin. Även den här friska fläkten ramas in med doftnoter av mysk men den får även en söt touche av sockervadd.

Har någon av er sniffat på någon av dem här? Vad tycker ni i såna fall? Det är ju så otroligt individuellt med dofter men det är det som gör det så otroligt spännande också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!