PMS-RECEPT


God morgon älsklingar! Här ser ni mitt PMS-recept jag talade om i mitt ”veckan-som-gått-inlägg” igår. Nu har jag ju bara kört dom ihop så jag vet inte om det är samma effekt var och en för sig men jag kommer oavsett köra på med den här duon kan jag säga. Jag brukar ju få en svår form av PMS som heter PMDS vilket innebär att jag inte fungerar typ 10 dagar innan mens och ibland en bit in på den också. Jag blev tipsad om bioidentisk progesteroncreme och tänkte att jag skulle ge det ett nytt försök. Testade nämligen creme för något år sedan men tyckte inte riktigt att det fungerade. Men jiipiie alltså, det känns som att det fungerande den här gången! Jag fick fortfarande lite trötthetskänslor, irritation och kolkydratscravings men inte alls på samma nivå som tidigare. Min deppighet var inte i närheten så påtaglig! En mycket lättare känsla som gick att kontrollera och leva med. Tabletterna äter jag varje dag och det är munkpeppar som tydligen ska vara ett gammalt knep för pms-problem, dom har jag köpt här, och cremen har jag hittat här, den räcker i tre månader och jag applicerar en pump 2ggr/dag.

Har någon av er testat detta eller kanske har ett eget recept för att linda PMS-symptom?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!