LIP SLEEPING MASK


Kommer ni ihåg att jag skrev om Water Sleeping Mask från Laneige för ett tag sedan? En produkt jag gillade men personligen inte tyckte levde upp riktigt till hypen. Nu har jag fått testa en nattmask för läpparna från samma märke som heter Lip Sleeping Mask. Och OJ så härlig den är! Galet mumsig – konsistensen, färgen, den otroligt subtilt bäriga doften och den söta lilla applikation. Sen tycker jag faktiskt att läpparna känns ovanligt mjuka och fina idag. Det här vill jag dock inte bara använda på natten för jag älskar det! Just det, en sak till – den är väldigt dryg.

Masken innehåller bland annat vitamin C och antioxidanter samt en så kallad ”Moisture Wrap™ -teknologi” som lägger sig som en skyddande film över läpparna och låser in fukten.

Ljuvlig är den! Kostar 249kr och finns att köpa här(klick!)och jag antar att den även finns i Sephoras butiker.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!