WATER SLEEPING MASK


Kan ni tro att jag blev glad när jag såg att Sephora tagit in den här hypade nattmasken från koreanska märket Laneige – Water Sleeping Mask?

Jag har läst om den på olika ställen och den verkar vara otroligt omtyckt! Formulan är en lätt och väldoftande gel som man smackar på som sista steg i sin kvällsrutin. Den kyler skönt och sjunker in i huden, vilket är tacksamt då jag inte gillar kladdiga produktrester som fastnar på kudden. Den innehåller antioxidanter, hydroioniserat mineralvatten, vitaminer, mineraler och fuktbindande ämnen.

Vad tycker jag då?! Det är absolut en härlig produkt och jag älskar att den är så lätt och svalkande. Det som får ett par minus av mig är väl att doften, som är väldigt god och fräsch, kunde varit en aningen svagare. Jag upplever att huden fått sen en liten kick men inte så mycket som jag hade förväntat mig till den otroliga hypen den fått världen över.

Värd att köpa? Jag tror den är kan vara fantastisk för en yngre hud som inte är så fuktfattig men om man har en mogen hud eller är riktigt torr så skulle jag välja en annan mask.

Water Sleeping Mask kostar 160 kr och finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!