VECKANS SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

God morgon kompisar! Hur mår ni?! Vilken härlig helg jag haft – i fredags hade vi myskväll hemma, i lördags var jag och Teddy på barnkalas hos våra vänner vilket var väldigt mysigt och igår tog jag det superlugnt och gick en promenad med syrran. Här kommer en throwback från förra veckan!

BÄSTA PRODUKT
Det får nog bli min foundation från Art Deco som heter Liquid Camoflage. Jag ska faktiskt göra ett inlägg med en swatch där man ser flera av nyanserna som finns. Dom är nämligen väldigt kluriga på hemsidan och när jag har fått frågor om vilken nyans jag själv använder så har jag inte vetat vad jag ska svara, då den lilla lappen alltid hunnit trilla bort haha.

HÖJDPUNKTER
Lördagens barn/vuxen-kalas hos våra vänner.

SÄMSTA
Min ångest för klimatet.

SMARRIGASTE MÅLTID
Mina risrullar med ärtprotein och grönsaker. MUMS! Sen gör jag två såser till – en chilimajo med citron och en sojasås med massa citron, koriander och chili.

REFLEKTION
Mina tankar har på senaste börjat snurra med ett makroperspektiv kring vårt liv på jorden, vilket jag ibland känner kan bli lite läskigt och onödigt realistiskt. Jag har liksom börjat se vår människoart som en parasit som förstör allt som är vackert och suger ut minsta resurs från den här jorden – vilket stämmer när man tänker efter? Vi börjar ju tala i banor om att hitta andra planeter för att vi snart förbrukat och förstört den som idag är vårt hem. Jag tror att det kan vara nyttigt att zooma in och ut och därmed skapa olika perspektiv på saker,  jag tror inte det är bra att ta sig själv på för stort allvar – men ju mer jag gör det desto mer försvinner magin, vilket minst sagt är tråkigt. Sen såg jag filmen Interstellar för första gången i helgen, har undvikit den på grund av att jag blivit varnad för att den är känslomässigt jobbig, men gud vilken jäkla film. Den fick mig verkligen att ta ett nytt steg i tänkandet om hela vår existens. Herregud vilken tung reflektion men det var faktiskt det här jag tänkte på otroligt mycket förra veckan haha…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!