LÄSARFRÅGA; RYNKOR PÅ HALSEN

Hej fina,
Har du några tips på linjer på halsen och även lite längre ner, så ledsen över linjerna då jag är 30 och har inte en ända linje eller rynka på ansiktet men en hel karta på halsen. Jag gör redan microneedling/dermapen behandlingar men finns det något annat man kan göra?


Ovan ser ni min hals idag. Nu var det bara några dagar sedan jag gjorde en Demapenbehandling så huden är fortfarande lite trött men ni kan tydligt se mina halslinjer. 

Hej Lara! Nu vet jag ju inte hur dina linjer ser ut men det låter lite som att det kan vara medfödda linjer som inte direkt har med ålder att göra(eller dom blir ju mer synliga i takt med att huden blir mer oelastisk). Jag har två stycken som jag alltid haft och alltid kommer ha. Om det är andra typer av linjer så är det du gör just nu, alltså Dermapen, ett jättebra sätt att behandla. Ge det några gånger bara och lite tid för att huden ska hinna komma ikapp. Man kan även göra skin-booster eller fillers på halsen. Då skulle jag rekommendera Profhilo, vilket är ren hyaluronsyra som ger en fantastisk effekt på huden. Sen finns det en filler som heter Radiesse som fungerar galet bra som hudföryngring när man blandar ut den – det kan man också injicera på halsen. Komplettera med en stark retinolprodukt på hemmaplan så ska du nog få bukt med huden på din hals! För injektionsbehandlingarna ovan kan jag rekommendera läkare Ioana Filip på MyBeauty Clinic – dom har båda behandlingarna och hon är verkligen superduktig. Lycka till och uppdatera gärna med hur det går!:) Kram S

PS. Jag vill även tillägga att det är lika viktigt att vårda huden på hals & dekolletage som huden i ansiktet. Var rädd om den och skydda den alltid mot solen genom att använda ett solskydd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!