BYE BYE PORES


It Cosmetics har riktigt många bra produkter i sitt stall och nu har jag hittat en ny favorit i form av ett finishing puder – om man vill bevara lystern kan man hoppa det men om man bara vill matta ner lite och smootha ut och minska utseendet av porer så är det en helt otrolig produkt. Jag vet inte varför jag fastnade för just det här bland alla som finns men det är något med hur det sätter sig. Det är otroligt drygt, jag drar av det så att det knappt syns att jag har något på puffen och sen jobbar jag in på de ställen som jag har stora porer alt. blir glansig. För mig är det kinderna runt näsan, lite på hakan och lite precis i mittan av pannan. Resten får gärna behålla sin glow!

Jag testade först med en större borste men fick inte alls samma effekt som när jag tryckte in det med den medföljande puffen.

En liten varning är att det kan bli ganska vitt, så man ska vara noga med att inte ta för mycket. Annars kan man alltid borsta bort eventuellt överflöd med en större borste.

Produktens fulla namn är Bye Bye Pores Poreless Finishing Airbrush Powder(herreguud så långt) och det kostar 295kr. Finns att köpa på Kicks!

Någon som testat? 

FÖRE BYE BYE PORES

EFTER BYE BYE PORES

Obs! Har inte tagit på hela kinden utan fram till där kindbenet och highlighterna börjar ungefär. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej!!

    Du som sannerligen har koll 🙂 Min hy kaosar!! Jag vill träffa nån hudterapeut som tar ett helhetsgrepp om min hy, dvs först konsultation och sen att jag går dit typ en gång var 6 vecka eller liknande och då baserat på mitt behov får en anpassad behandling per gång. Är dock helt lost! Vilka salonger och vilka på dessa salonger
    kan du rekommendera? Bor i Stockholm så gärna i här i krokarna 🙂 Tack! <3

    Emelie 2019-04-19 07:51:49
    Svara
    • Svar på Emelies kommentar.

      Hej Emelie, Ush vad jobbigt! Vet verkligen hur det känns och det är så otroligt jobbigt när huden kaosas. Med risk för att jag ger dig tips nu som du redan har koll på så finns det några saker man kan ha i åtanke utöver att träffa en bra hudterapeut – när jag haft mina problem så har jag även tittat över min kost och leverne. Så som att äta mer basiskt, försöka stressa ner genom att gå på bikram. Att köra några lugna bastusessions och/eller gå på bikramyoga är också något som är bra för huden(och sinnet). Och sen fukt! Se till att huden är ordentligt fuktmättad och var försiktig med syror. För mig har det som hjälp mest med att stabilisera min hud att göra skinboosters – alltså slussa ned fukt genom injektion eller infuzion skinbooster. När det kommer till hud så är Skin Agency otroligt duktiga- det är också en väldigt mysig salong. Sen tycker jag även att Lyko Concept skin är väldigt bra! Det finns så klart fler som är riktigt bra men jag är övertygad om att dom här ställena kan hjälpa dig med ditt problem. Lycka till!:) Kram S

      Susanne Barnekow 2019-04-21 15:28:03
      Svara
  • Sååsåbra !

    Josefine 2019-04-18 13:20:05 https://nissabo.se/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!