VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Hola! Äntligen är våren tillbaka – jipiiie! I helgen har jag bland annat varit ute och ätit middag med min bästis Ida Sofia, varit på babyshower för bästa Ester, gjort min tredje BB-Glow behandling på Skin Agency och hängt med syrran. En händelserik helg med andra ord. Här kommer en recap från förra veckan!

BÄSTA PRODUKT
Det får blir mitt setting powder från IT Cosmetics som heter Bye bye Pores. Det ger en sån sjukt effekt och ja, porerna försvinner verkligen. Det finns att köpa här(klick!).

HÖJDPUNKTER
Fredagens tjejmiddag! Det var så härligt att få snacka och hänga runt med min bästa vän. Sen var det ju otroligt mysigt att få överraska och hänga med höggravida Ester i lördags.

SÄMSTA
Att min kille drog på grabbresa, livet blir så ensamt och trist utan honom.

SMARRIGASTE MÅLTID
Det får bli buffén på babyshowern – så himla god och fräsch mat som Ida Sofia ordnat!

REFLEKTION
Kommer ni ihåg förra veckans reflektion? Att jag har kommit fram till att jag i själen är en galen katt-tant haha? Jag var ju lite rädd för mig själv att jag skulle bli helt galen när blev ensam men det verkar faktiskt som att det blivit tvärtom. Jag sjunger nästan ingenting alls och pratar minimalt med vovvarna. Eller minimalt och minimalt…mindre än vanligt. Så frågan är om det är Teddy som väcker dom där sidorna i mig eller om jag bara är lite mindre lycklig när han är borta och att det är därför jag slutar sjunga? Det låter som att jag är en fågel haha. Whatever på den här reflektionen men det är nåt jag tänkt på bara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!