Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THROWBACK USA ROADTRIP


Kom plötsligt att tänka på vår roadtrip i USA som vi gjorde förrförra hösten. Vi bilade från LA till till San Fransisco, med en avstickare till Yosemite National Park, och sen flög vi till Las Vegas för en natts vild pre-bröllopsfest och därefter vidare till Amangiri och världens mest underbara bröllopshelg. Nu när jag tänker tillbaka på det här är det så sjukt att jag upplevt det. Fy fasen vad coolt och vad glad jag är för den här upplevelsen. Så otroligt mycket jag fick se och uppleva på en endaste resa. Slängde ihop ett rejält bildregn om ni missat alla mina tidigare inlägg om resan:)

 Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!