NOT SO HAPPY

Hej bästisar! Alltså, så där glad som jag ser ut på bilden var jag inte efter jag dragit av masken kan jag säga haha. Jag tänkte att jag skulle ta en sån där fin maskselfie som alla gör och festade till det med den här rosa peel-off masken som legat på testhyllan ett tag. Det blev snarare en ansiktsvaxning än en behaglig maskupplevelse haha. Jag har ju en hel del ludd i mitt ansikte och den här masken bet verkligen tag om vartenda ett av mina små hår. Jag stod och skrek när jag drog av den och min man stod och garvade bredvid haha.

Känslan efteråt var väl ganska mycket ”AJ” bara. Den kanske hade varit ok om man är helt fjunlös men annars kan man hoppa över den.

Masken kommer från Boscia och heter Luminizing Pink Mask. Ögonmasken är dock alldeles ljuvlig och kommer från No7 och heter Revitalizing Hydrogel Eye Mask. 

Har någon av er kanske råkat testa den här masken eller har ni någon liknade historia att dela med er av?:) 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej
    Sanna igen:) jag frågade dig innan om microbotox, du rekommenderade Ioana Filip på MyBeauty Clinic men hittar inte behandlingen på deras hemsida

    Sanna 2019-04-11 12:25:24
    Svara
    • Svar på Sannas kommentar.

      Du kan ju också boka vanlig botox och förkara vad du vill ha på plats, om du vill köra via deras system:) Kram S

      Susanne Barnekow 2019-04-11 13:32:55
      Svara
    • Svar på Sannas kommentar.

      Heej! Frågade precis och tydligen har dom inte fått upp den på hemsidan ännu – men den finns i allra högsta grad:) Ioana är på plats från idag till på tisdag sen pendlar hon till Halmstad där hon också jobbar. Du kan alltid ringa och boka en tid hos henne annars på 031-788 55 50 alt maila till [email protected]. Hon är verkligen supergullig och jätteduktig på det hon gör. Plus att hon är läkare vilket ju känns extra tryggt:) Kram S

      Susanne Barnekow 2019-04-11 13:30:43
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!