Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT FRIDAY FEELING

Hej babes! Hur mår ni idag? Jag är rätt trött om jag ska vara helt ärlig – och inte på grund av de mer normala omständigheterna utan för att jag fick fredagskänsla igår och jag och Teddy gick ut och åt spontanmiddag med två vänner. Det var faktiskt vansinnigt kul, har träningsvärk i magen idag för att jag skrattade så mycket. Det blev inte särskilt sent men jag är ju en känslig rackare så är så klart lite trött idag. Mår ändå helt ok så sitter faktiskt och funderar på om jag ska boka in en bikram på Yogastyrka ikväll…det är så underbart att inleda helgen genom att svettas och stretcha i 90 min. Får se hur jag känner om en stund haha.

Ville visa upp mina nya örhängen som jag gillar megamycket – kommer inte helt otippat från Asos haha. Kostar bara 83kr och finns att köpa här(klick!). 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!